FAQ

 • При въпроси към кого да се обърна?

  Имаме първокласен екип за поддръжка, който може да отговори на твоите въпроси 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата! Просто ни пиши имейл на [email protected]

 • Ефективна ли е тази маска срещу вируси?

  Да! Лабораторните тестове показват, че тази маска ограничава потока от дихателни капчици и аерозоли (видими и невидими), които могат да пренасят вирусни (коронавирусни) частици от заразен човек във въздуха.

  Това е причината FFP2 маските да се използват масово от здравни работници, които работят в ситуация на пандемията от Covid 19.

 • Ефективна ли е тази маска срещу смог и мръсен въздух?

  Да! Многослойната филтърна среда осигурява прогресивно компресирани влакнести слоеве за улавяне на широк спектър от замърсяващи въздуха частици. Висококачествените маски, като нашата използват 'meltblown' материал, който е основният филтриращ слой. FFP тестовете гарантират, че тази маска може да филтрира фини частици като PM2.5 и дори PM 0.3.

 • Какви материали се използват в добра филтрираща маска?

  Мелтблоун (meltblown) е основният филтриращ материал във висококачествените маски и FFP респиратори. Този материал има електростатично заредени микрофибри, което кара маските да абсорбират фини частици и аерозоли с обхват от 0,3 микрона (μm) и по-малко. Активният въглен също подобрява допълнително филтрирането, но качеството на мелтблоун обикновено определя капацитета на филтриране.

 • Колко е животът на филтъра?

  Животът на филтъра във вашата маска зависи от много фактори като интензивността на употреба, колко е замърсена околната среда и колко често я ползвате. Добър знак да смените филтъра е, когато видите, че потъмнява или когато дишането ви започне да се затруднява. Нашите маски са направени за спорт в замърсена среда, но ако се използват в чиста среда, това позволява на филтъра да издържи до месец или месец и половина.

Сравнение на продукти