Връщане

ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАНА И ДОСТАВЕНА СТОКА

След получаване и заплащане на стоката, клиентът може да я рекламира и да иска връщането й и възстановяване на платената от него цена в следните случаи:

Ако стоката има съществен недостатък или несъответствие, които не са могли да бъдат установени при обикновен преглед на стоката;

Връщане на стока и възстановяване на сума по рекламация:

Потребителят има право да върне закупената стока в 14 работни дни от закупуването й, без да дължи обяснения. В този случай, AirLief се задължава да възстанови сумата в 14 дневен срок, съгласно чл.55 ал. 1 от ЗЗП. Не приемаме обратно стоки изпратени с наложен патеж по куриер или за наша сметка, защото това противоречи на правата ни като търговец по ЗЗП (според чл. 54 ал.1 и ал.3 от ЗЗП). Сумите се възстановяват по банков път Потребителят трябва да върне стоката в изряден търговски вид, без да е ползвана, с ненарушена цялост на опаковката и във вида, в който е получена от потребителя. На връщане не подлежат продукти, които не отговарят на горните условия. В противен случай AirLief има право да откаже връщане на продукт съгласно действащото законодателство на Република България.

РЕКЛАМАЦИИ И ГАРАНЦИИ    

Рекламациите се приемат на електронната поща [email protected] на сайта или на някой от посочените телефони в него. Официален отговор се изпраща от официалната електронна поща на магазина. Продукти, които не са върнати по надлежния ред може да не бъдат обработени от гаранционния сервиз.

Като потребител, може да се възползвате от услугите на https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show&lng=BG за решаване на онлайн спорове. 

ОТГОВОРНОСТ

AirLief не носи отговорност за използване на продуктите, продаващи се в онлайн магазина, за цели различни от тяхното основно предназначение. 

Права и задължения на сайта

AirLief.com се задължава да спазва условията за доставка и да доставя продуктите на своите клиенти, съобразено с техните изисквания, ако клиентите са дали коректни данни за доставка. Също така и оказва съдействие, до колкото е възможно .

Ние не носим отговорност за невъзможността на куриерските фирми да изпълнят доставките, но предоставяме помощ при изясняване на ситуацията.

Сравнение на продукти